Löysin Kakkusankareiden valikoimasta perhosilla kuvioidun suklaatransferin. Heti tuli monta ideaa, mitä teen tuosta. Tässä ensimmäinen vaihekuvina, kokeile sinäkin!

Leikkaa perhonen irti kalvosta. Leikkasin siivet omiksi paloiksi. Piirrä ääriviivat leivinpaperiin.

Pursota sulatettua Wiltonin Candy meltsiä, tai suklaata piirretylle alueelle. Paina pian siipi päälle ja anna jähmettyä.

Pursota sokerikuorrutetta (käy suklaa tms.) taitetun leivinpaperin saumaan ja paina siivet siihen. Itse laitoin tässävaiheessa spagetista tuntosarvet, joiden päät on kasteltu sokerikuorrutteessa ja värisokerissa. Anna kuivia kirjan ollessa auki.

Sit vaan tutustumaan muihinkin kuvioihin ja ideoimaan lisää, itse ajattelin koristella näillä pikkuleipiä